Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2023

HAZIRLIK SINIFLARI BİLGİ KİTAPÇIKLARI

DEĞERLİ İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİ;

Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfları;

Zorunlu Hazırlık ve İsteğe Bağlı Hazırlık olmak üzerine iki ayrı gruptan oluşmaktadır.

Zorunlu Hazırlık Sınıfları;

Üniversitemiz bünyesindeki Eğitim dili İngilizce olan Lisans düzeyinde eğitim veren okulların öğrencilerinden oluşmaktadır.

- İngilizce Mütercim-Tercümanlık,

- Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce),

- Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (İngilizce),

- İktisat (İngilizce),

- İşletme (İngilizce)

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları;

Üniversitemiz bünyesindeki Lisans ve Önlisans (Eğitim dili İngilizce olmayan) düzeyinde eğitim veren okulların öğrencilerinden oluşmaktadır.

Hazırlık Sınıfları; Main Course, Reading&Writing, Speaking& Listening ve Grammar dersleri kapsamında yerli ve yabancı uyruklu deneyimli akademik kadrosuyla bir akademik yıl boyunca İngiliz dilinde eğitim sunmaktadır.

Yüksekokulumuzda; 2023 – 2024 Eğitim-Öğretim akademik yılı süresince ders materyali olarak Macmillan Education, Cambridge yayınevlerinin basılı ve dijital kitapları ve hocalarımız tarafından hazırlanan writing materyalleri kullanılmaktadır.

Aşağıda link üzerinden ilgili Hazırlık Sınıfına ait Öğrenci Bilgi Kitapçıklarına ulaşabilirsiniz.